ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ & ΟΡΕΙΝΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

Ο Σύλλογος Κάτω Μεριάς Αμοργού “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, κρίνοντας μεγάλη την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του να υπάρχει στη Αμοργό εθελοντική διασωστική ομάδα που θα απαρτίζεται από μόνιμους κατοίκους του νησιού, οργάνωσε δράση με την ΕΔΟΚ στην Αμοργό, από την Παρασκευή 27-02-2015 έως και το Σάββατο 7-3-2015.
Ο αρχηγός κ. Παντελής Καστρινάκης και οι διασώστες της ΕΔΟΚ, παραδίδουν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Λυκείου της Χώρας καθημερινά απογευματινά εκπαιδευτικά σεμινάρια προκειμένου να εκπαιδευτούν οι συντοπίτες μας στις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ και στην ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΣΩΣΗ. Στόχος της δράσης είναι να εκπαιδευτεί και να δημιουργηθεί εθελοντική διασωστική ομάδα στην Αμοργό, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα ανάλογα περιστατικά εκτάκτου ανάγκης.
Ευχαριστούμε όσους ήδη παρακολουθούν την εκπαίδευση και καλούμε να συμμετέχουν και στη δημιουργία της διασωστικής ομάδας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου της Αμοργού, με την βεβαιότητα και τη σιγουριά ότι ο Σύλλογος μας και η ΕΔΟΚ θα βρίσκονται στο πλευρό της νέας ομάδας.
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή στήριξη και την ευγενική τους χορηγία: την Blue Star Ferries για τη μεταφορά της αποστολής στο νησί μας.
AM6AM8AM7AM5AM4AM3AM2

Αφήστε μια απάντηση

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.